[et_pb_fullwidth_header_extended title=”VUC arbejder med FN’s verdensmål” title_fancyline=”on” title_before_after=”before” title_fancy_orientation=”center” background_layout=”dark” text_orientation=”justified” exclude_pages=”off” exclude_posts=”off” search_max_width_on_off=”off” background_gradient=”on” background_gradient_type=”radial” background_gradient_color_one=”#008193″ background_gradient_color_two=”rgba(0,129,147,0.8)” particles_effect=”on” admin_label=”Fullwidth Header Extended, VUC arbejder med FN’s verdensmål ” _builder_version=”4.2.1″ title_font=”|on||on|” title_font_size=”50px” subhead_font_size=”20px” title_font_size_tablet=”45px” title_font_size_phone=”21px” title_font_size_last_edited=”on|tablet” subhead_font_size_tablet=”” subhead_font_size_phone=”16px” subhead_font_size_last_edited=”on|desktop” custom_css_main_element=”height: 300px;” saved_tabs=”all”][/et_pb_fullwidth_header_extended]

VUC arbejder med FN’s verdensmål

FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling adresserer det 21. århundredes grundlæggende globale udfordringer. Hos Danske HF & VUC vil vi gerne bidrage til, at verdensmålene bliver en naturlig del af undervisningen, integreres i den daglige drift af institutionerne og inddrages i institutionernes strategiske udvikling.

Flere af vores institutioner er allerede godt i gang med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen og den daglige drift. For at understøtte den udvikling, samler vi på denne side eksempler på aktiviteter og initiativer i VUC-sektoren, på andre institutioner samt nationalt og globalt.

Se for eksempel vores paper fra VUC’s konference i marts 2019 om uddannelse for en bæredygtig fremtid: Uddannelse for en bæredygtig fremtid (PDF) og orienter dig i menupunkterne herunder.

Kontakt os meget gerne med forslag til indhold, noget du savner, ris og ros. Skriv til specialkonsulent Susanne Murning på smu@vuc.dk.