[et_pb_fullwidth_header_extended title=”Konferencer og events” title_fancyline=”on” title_before_after=”before” title_fancy_orientation=”center” background_layout=”dark” text_orientation=”justified” exclude_pages=”off” exclude_posts=”off” search_max_width_on_off=”off” background_gradient=”on” background_gradient_type=”radial” background_gradient_color_one=”#008193″ background_gradient_color_two=”rgba(0,129,147,0.8)” particles_effect=”on” admin_label=”Fullwidth Header Extended, Konferencer og events” _builder_version=”4.2.1″ title_font=”|on||on|” title_font_size=”50px” subhead_font_size=”20px” title_font_size_tablet=”45px” title_font_size_phone=”21px” title_font_size_last_edited=”on|tablet” subhead_font_size_tablet=”” subhead_font_size_phone=”16px” subhead_font_size_last_edited=”on|desktop” custom_css_main_element=”height: 300px;” saved_tabs=”all”][/et_pb_fullwidth_header_extended]

Konferencer og events

Der afholdes en del konferencer, kurser, workshops, debatmøder etc. om FN’s klimamål. Her på siden kan du se planlagte og afholdte aktiviteter.

Planlægger du et arrangement på din institution om FN’s verdensmål, så give endelig besked, så det kan blive omtalt her.

 

Klimakalenderen

I 2020 bliver der for alvor sat blus under det grønne paradigmeskifte. Ugebrevet Mandag Morgen har lavet en klimakalender for 2020, som giver overblik over Europa-Kommisionens og den danske regerings arbejde med European Green Deal og andre vigtige begivenheder. Se Klimakalenderen her.

Konference: ’Voksnes læring for et grønt, konkurrencedygtigt og socialt bæredygtigt Norden’ i Malmø den 22. september 2020

Konferencen arrangeres af Nordisk Netværk om Voksnes Læring (NVL) i samarbejde med Nordisk Ministerråds formandskab for 2020, Danmark, Grønland og Færøerne. Nordisk Ministerråd har udarbejdet en vision for udvikling af Norden som verdens mest bæredygtige og integrerede region frem mod år 2030. Vision 2030, som danner grundlag for årets netværkskonference, indeholder tre strategiske prioriteringer; et grønt Norden, et konkurrencedygtigt Norden og et socialt bæredygtigt Norden. Læs om Vision 2030 her.

På konferencen kan du få inspiration om emnerne økonomisk bæredygtighed, konkurrenceevne, social bæredygtighed og grøn vækst, deltage i workshops, skabe netværk på tværs af organisationer, identificere nye nordiske løsninger ved at generere og dele viden, engagere nordiske borgere, os selv – som voksenundervisere, ansatte og arbejdsgivere, beslutningstagere og medlemmer af civilsamfundsorganisationer, og meget mere. Deltagelse på konference er gratis. Læs mere om konferencen og tilmelding her.

Klimafolkemødet 2020 – Hele Danmarks Klimafolkemøde

Middelfart Kommune og Region Syddanmark inviterer debattører, politikere, aktivister, foreninger, virksomheder, kunstnere og borgere til tre dage fyldt med klimaaktiviteter.

2020-udgaven vil være den fjerde udgave, og var planlagt til også at være den største udgave af Klimafolkemødet i Middelfart. Men pga. corona-situationen har arrangørerne været nødt til at ændre på rammerne i år.

Klimafolkemødet holdes den 3.-5. september 2020 i Middelfart midtby, hvor to scener danner rammen for folkemødet. Der er i år et deltagerloft på 500 personer, og billetterne vil blive delt ud blandt klimainteresserede borgere og fagfolk i starten af august. I 2021 vil Klimafolkemødet vende tilbage til dets oprindelige form, hvor målet er at samle tusindvis af besøgende, ligesom boder og flere slags aktiviteter vil være på programmet. Læs mere her.

Voksenlæring til et grønt, konkurrencedygtigt og socialt bæredygtigt Norden

Bæredygtighed og grøn omstilling er for alvor kommet på dagsordenen. Det stiller krav om forandring og skaber behov for ny viden og nye kompetencer. Hvilken rolle kan og skal voksen-, efter- og videreuddannelsessystemet spille i denne virkelighed? Konferencen er pga. COVID-19 blevet udskudt til foråret 2021. Konkret dato vil blive opdateret på siden, når dette er kommet på plads.

Ledelse i dag-konference: Bæredygtig ledelse

Ledernes Kompetence Center holder konference om Bæredygtig Ledelse, i Århus den 25. maj og i København den 28. maj. På konferencen vil en række fremtrædende eksperter og forskere give deres bud på, hvordan ledere kan blive medskabere af en bæredygtig fremtid. Vi befinder os i en brydningstid og står over for større udfordringer end nogensinde før – også i forhold til ledelse. Vi har brug for at tænke ledelse på en ny måde. At tænke bredere og større. At bidrage til både bundlinjen og verden omkring os. Det handler ikke kun om gode intentioner, men også om god forretning.

Læs mere om konferencen og tilmelding her.