Konferencer og events

Konferencer og events

Der afholdes en del konferencer, kurser, workshops, debatmøder etc. om FN’s klimamål. Her på siden kan du se planlagte og afholdte aktiviteter.

Planlægger du et arrangement på din institution om FN’s verdensmål, så give endelig besked, så det kan blive omtalt her.

Klimakalenderen 2020
I 2020 bliver der for alvor sat blus under det grønne paradigmeskifte. Ugebrevet Mandag Morgen har lavet en klimakalender for 2020, som giver overblik over Europa-Kommisionens og den danske regerings arbejde med European Green Deal og andre vigtige begivenheder. Se Klimakalenderen her.

Voksenlæring til et grønt, konkurrencedygtigt og socialt bæredygtigt Norden

Bæredygtighed og grøn omstilling er for alvor kommet på dagsordenen. Det stiller krav om forandring og skaber behov for ny viden og nye kompetencer. Hvilken rolle kan og skal voksen-, efter- og videreuddannelsessystemet spille i denne virkelighed? Voksenpædagogisk Forum inviterer til forårskonference den 13. maj 2020 – med temaet ’Voksenlæring til et grønt, konkurrencedygtigt og social bæredygtigt Norden.

Læs mere om konferencen og tilmelding her.

Ledelse i dag-konference: Bæredygtig ledelse

Ledernes Kompetence Center holder konference om Bæredygtig Ledelse, i Århus den 25. maj og i København den 28. maj. På konferencen vil en række fremtrædende eksperter og forskere give deres bud på, hvordan ledere kan blive medskabere af en bæredygtig fremtid. Vi befinder os i en brydningstid og står over for større udfordringer end nogensinde før – også i forhold til ledelse. Vi har brug for at tænke ledelse på en ny måde. At tænke bredere og større. At bidrage til både bundlinjen og verden omkring os. Det handler ikke kun om gode intentioner, men også om god forretning.

Læs mere om konferencen og tilmelding her.