VUC Verdensmålsforum

VUC Verdensmålsforum

VUC Verdensmålsforum, er et forpligtende fællesskab for VUC-ledere på alle niveauer, som arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling på deres konkrete skole. Formålet med VUC Verdensmålsforum er at styrke sektorens og skolernes arbejde med at gøre verdensmålene til en naturlig del af undervisningen, at integrere målene i den daglige drift og at inddrage målene i den strategiske udvikling. Medlemmer af VUC Verdensmålsforum deler viden og erfaringer om at arbejde med verdensmålene i den pædagogiske praksis, i driften og den strategiske udvikling, udvikler og videreudvikler konkrete praksisser herfor, og sikrer synliggørelse af arbejdet med verdensmålene på VUC.

Det første møde i VUC Verdensmålsforum foregår den 3. september kl. 10-14:30 på Kolding HF & VUC. Fokus på dette møde er etablering af forummet, og herunder dialog om rammer og pejlemærker, idégenerering og fastsættelse af handlingsmål. Læs mere om mødet og tilmelding her.

Alle VUC-institutioner er velkommen i VUC Verdensmålsforum uanset erfaringer og tilgang til bæredygtighed. Ønsker du at deltage i forummet, så kontakt specialkonsulent Susanne Murning på smu@vuc.dk.