[et_pb_fullwidth_header_extended title=”VUC Verdensmålsforum” title_fancyline=”on” title_before_after=”before” title_fancy_orientation=”center” background_layout=”dark” text_orientation=”justified” exclude_pages=”off” exclude_posts=”off” search_max_width_on_off=”off” background_gradient=”on” background_gradient_type=”radial” background_gradient_color_one=”#008193″ background_gradient_color_two=”rgba(0,129,147,0.8)” particles_effect=”on” admin_label=”Fullwidth Header Extended, VUC Verdensmålsforum” _builder_version=”4.9.0″ title_font=”|on||on|” title_font_size=”50px” subhead_font_size=”20px” title_font_size_tablet=”45px” title_font_size_phone=”21px” title_font_size_last_edited=”on|tablet” subhead_font_size_tablet=”” subhead_font_size_phone=”16px” subhead_font_size_last_edited=”on|desktop” custom_css_main_element=”height: 300px;” saved_tabs=”all” global_colors_info=”{}”][/et_pb_fullwidth_header_extended]

VUC Verdensmålsforum

VUC Verdensmålsforum, er et forpligtende fællesskab for VUC-ledere på alle niveauer, som arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling på deres konkrete skole. Formålet med VUC Verdensmålsforum er at styrke sektorens og skolernes arbejde med at gøre verdensmålene til en naturlig del af undervisningen, at integrere målene i den daglige drift og at inddrage målene i den strategiske udvikling. Medlemmer af VUC Verdensmålsforum deler viden og erfaringer om at arbejde med verdensmålene i den pædagogiske praksis, i driften og den strategiske udvikling, udvikler og videreudvikler konkrete praksisser herfor, og sikrer synliggørelse af arbejdet med verdensmålene på VUC.

21 VUC’er er pt. medlem af VUC Verdensmålsforum, og vi håber at flere kommer til. Forummet arbejder inden for en række pejlemærker, der retter sig mod arbejdet med FN’s verdensmål i undervisningen, institutionsdrift og organisationsudvikling. Formålet med pejlemærkerne er at synliggøre konkret institutionsnære initiativer, der kan bidrage til en bæredygtig udvikling og sætte mål for den lokale udvikling. Pejlemærkerne er tænkt som et redskab til at sætte retning på de områder, hvor skolen ønsker at gøre mere, og som en god mulighed for at belyse, for sig selv og for omverden, hvad man allerede gør. Pejlemærkerne giver desuden et overblik over indsatsen på tværs af VUC-skolerne til inspiration skolerne imellem.

Læs mere om rammerne for medlemskab af VUC Verdensmålsforum, og om pejlemærkerne nederst i dokumentet her.

Se listen over aktuelle medlemmer af VUC Verdensmålsforum her.

Netværkets styregruppe er:

– Carsten Gottschalk Sørensen, VUC Storstrøm
– Helle Kjørnæs Jensen, KVUC
– Sune Stick, VUC Roskilde
– Anja Galijatovic, VUC Djursland
– Charlotte Mandrup Ozimek, HF & VUC Nord

Læs mere om kommende møder i VUC Verdensmålforum på Arrangementer under fanerne Aktuelt og VUC Videnscenter.

Alle VUC-institutioner er velkommen i VUC Verdensmålsforum uanset erfaringer og tilgang til bæredygtighed. Ønsker du at deltage i forummet, så kontakt specialkonsulent Susanne Murning på smu@vuc.dk.