Møder i Pædagogisk ledelsesnetværk – Årets tema: ‘Magt og ledelse – midt i en egalitær kultur’

Vi gentager succesen og inviterer til en samlet mødepakke for Pædagogisk Ledelsesnetværk: Et dagsseminar onsdag den 7. oktober hos HF & VUC Fyn i Odense samt et døgnseminar torsdag-fredag den 4.-5. februar 2021Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg.

Pædagogisk Ledelsesnetværk blev etableret i 2016, og består af mellemledere med pædagogisk ledelse på VUC. Vi mødes to gange om året for at dele, diskutere, inspireres – og opbygge et fællesskab med kolleger i sektoren. Vi inviterer spændende og relevante oplægsholdere, sikrer god tid til viden- og erfaringsdeling, opbygger arbejdsfællesskaber og skaber rammer for networking.
Temaet for dette års møder er ’Magt og ledelse – midt i en egalitær kultur’. Magt er uomgængelig i lederrollen, også i pædagogisk ledelse, og kræver at blive håndteret godt. Det vil vi blive klogere på.

netværksdagen den 7. oktober har vi inviteret Claus Elmholdt, lektor i ledelsespsykologi ved Aalborg Universitet. Claus giver os et analyseredskab – magtens trekant – til at forstå og håndtere magtdynamikker i vores ledelsesrum.

netværksdøgnet den 4.-5. februar 2021 har vi bl.a. inviteret Klaus Majgaard, rådgiver i offentlig ledelse og styring til at lede torsdagens arbejde. Klaus sætter fokus på magt, hierarki og fællesskab i hverdagen på en uddannelsesinstitution.

Ved begge møder er der sat god tid og rum af til videns- og erfaringsdeling knyttet mødets tema samt til aktuelle temaer og hverdagens udfordringer. Derudover er der på døgnseminaret afsat god tid til opsamling på netværksarbejde, seminaret i oktober, festmiddag, underholdning og godt selskab samt en hemmelig gæst fredag formiddag.

Læs mere om netværksmøderne i folderen her, og tilmeld jer via tilmeldingslinket på denne side.

Dato

7.10.2020

Tidspunkt

10:00 - 15:40

Mere information / tilmelding

Mere information / tilmelding

Sted

HF & VUC Fyn, Odense
Kottesgade 6-8, 5000 Odense
Category