VUC Deler Viden 2021 – Social mobilitet og uddannelse

VUC deler Viden 2021 – Social mobilitet og uddannelse

Deltag i ’VUC deler Viden’ konference om Social mobilitet og uddannelse. VUC gør det godt, og står frem som en af de uddannelsesinstitutioner, der skaber mest social mobilitet. Men også vi kan gøre det bedre. Hvorfor er det så vanskeligt? Hvilke indsatser, og grupper, bør være genstand for vores opmærksomhed? Hvordan sikrer vi lige adgang til uddannelse, og chancelighed i uddannelserne? Dette skal vi blive klogere på, dele viden om, og diskutere den 29. september i Middelfart.

Vi har sammensat et spændende program med en lang række skarpe oplægs- og workshopholdere, som vil dele ud af deres omfangsrige viden om social mobilitet og uddannelse. Partiformand og medlem af folketinget for SF, Pia Olsen Dyhr, lægger også vejen forbi til en samtale om sit møde med uddannelsessystemet, hvordan det er at tage en hf-eksamen som voksen, og hvordan SF vil styrke den sociale mobilitet i samfundet.

Læs mere om konferencen i invitationen her, og tilmeld jer via tilmeldingslinket på denne side. Der er tilmeldingsfrist den 15. september 2021.

Dato

29.09.2021

Tidspunkt

09:30 - 16:00

Mere information / tilmelding

Read More

Sted

Severin Kursuscenter
Skovsvinget 25, 5500 Middelfart