VUC’s Uddannelsespris har været uddelt årligt siden 2010, på vegne af VUC Bestyrelsesforeningen og Lederforeningen for VUC.

Prisen er en anerkendelse af medarbejdere i VUC, der har gjort en vigtig indsats, der har fremmet VUC’s uddannelser og uddannelsesmiljø.

Uddannelsesprisen 2015 har fokus på ”Det samarbejdende VUC”. Der har altså været fokus på indsatser og projekter, som på en særlig udviklingsorienteret og nytænkende måde viser, at VUC samarbejder med relevante aktører og interessenter.

Vinderen af VUC Uddannelsespris 2015 er de fire lærere, der står bag “HF-Cold Hawaii” ved Thy-Mors HF & VUC.

Dommerkomitéen udtaler bl.a.:

“Alt i alt finder dommerkomitéen, at grundtankerne i Cold Hawaii kan gro mange andre steder i Danmark. Her i landet har vi jo mange lokale guldgruber. Vadehavet i vest, æbler på Lilleø, glas på Bornholm – bare for at nævne nogle få. Og jeg kunne blive ved… Der er således i initiativet bæredygtige tanker og innovative ideer, som andre VUC’er kan tage ved lære af og lade sig inspirere af. Projektets idé og den indsats, alle parter i projektet har leveret, vil i dag og fremover kunne være et godt eksempel på, hvordan man som VUC kan samarbejde og konkret udnytte de ressourcer, som det lokale miljø byder på.”

Læs mere om HF-Cold Hawaii