• Vikariat
  • København
  • 03. juni 2019

Hjemmeside Danske HF & VUC

Vil du være med til at styrke VUC-sektorens uddannelsespolitiske rolle og indflydelse? Er du velskrivende og god til at tænke i budskaber? Kan du skabe synlighed på de sociale medier? Så er du måske Danske HF & VUC’s nye kommunikationskonsulent.

Danske HF & VUC søger en kommunikationskonsulent, der vil arbejde for, at alle unge og voksne, som ikke går den lige vej gennem uddannelsessystemet, får nye muligheder for at erhverve en almen kompetencegivende uddannelse eller forbedre deres muligheder på arbejdsmarkedet. Du bliver omdrejningspunktet i vores kommunikationsindsats og skal blandt andet skrive debatindlæg, lave opslag på de sociale medier, pitche historier til TV2/DR, tale med journalister, og drifte vores interne nyhedsbrev, bistå for formand ved interviews og pressehenvendelser mv.

Arbejdet med kommunikation vil ske i tæt samspil med gode og dygtige kolleger i sekretariatet, ligesom du vil skulle samarbejde med kommunikationskonsulenter på VUC’er og i andre interesseorganisationer.

Om dig

Vi forventer, at du har interesse for VUC-området og vi forestiller os, at du

  • Har en kommunikationsfaglig ballast, fx en baggrund som journalist.
  • Har erfaring med presse- og kommunikationsarbejde fra en politisk ledet organisation.
  • Har erfaring med formidling på forskellige platforme og med forskellige genrer.
  • Har politisk forståelse og er god til at se muligheder, når det handler om klart og tydeligt at formidle ofte komplekse uddannelsespolitiske sammenhænge.
  • Har gode samarbejdsevner, er initiativrig og tager et ansvar.

Om os
Danske HF & VUC er interesseorganisation for landets 30 voksenuddannelsescentre (VUC). VUC er den største udbyder af almene voksenuddannelsestilbud på grundskoleniveau og gymnasialt niveau. Hvert år deltager mere end 100.000 personer i et uddannelsesforløb. Sektoren løfter en vigtig uddannelsespolitisk opgave ved at tilbyde unge og voksne almen kompetencegivende uddannelse i forhold til videre uddannelse eller beskæftigelse. Læs mere om vores arbejde på www.vuc.dk.

Vi er 6 ansatte i sekretariatet. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, god videndeling og sparring og en uformel omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker med udgangspunkt i den statslige AC-overenskomst/ overenskomst for Journalister og din erfaring og kvalifikationer. Stillingen ønskes besat primo august 2019 og frem til medio juni 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Kirsten Preisler på tlf. 33 32 32 00/53 54 07 79 eller pr. mail kpr@vuc.dk.

Ansøgningsfrist
Din ansøgning skal være sekretariatet i hænde senest mandag den 3. juni 2019, kl. 12.00. Ansøgningen sendes til job@vuc.dk med mærket ”Barselsvikar for kommunikationskonsulent” i emnelinjen. Vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 25.

Vi gør opmærksom på, at når du sender en ansøgning til Danske HF & VUC, herunder eventuelle bilag og billeder, giver du samtidig samtykke til, at oplysningerne må opbevares i tre måneder efter ansøgningsfristens udløb.

Link til ansøgning: job@vuc.dk