[et_pb_fullwidth_header_extended title=”Almen Voksenuddannelse” title_fancyline=”on” title_before_after=”before” title_fancy_orientation=”center” subhead=”Enkeltfagsundervisning for voksne i almene fag på et grundlæggende niveau.” background_layout=”dark” text_orientation=”justified” exclude_pages=”off” exclude_posts=”off” search_max_width_on_off=”off” animated_gradient_style=”on” background_gradient=”on” background_gradient_type=”radial” background_gradient_color_one=”#008193″ background_gradient_color_two=”rgba(0,129,147,0.8)” particles_effect=”on” admin_label=”Fullwidth Header Extended, Almen Voksenuddannelse” _builder_version=”3.0.105″ title_font=”|on||on|” title_font_size=”50px” subhead_font_size=”20px” title_font_size_tablet=”45px” title_font_size_phone=”21px” title_font_size_last_edited=”on|tablet” subhead_font_size_tablet=”” subhead_font_size_phone=”16px” subhead_font_size_last_edited=”on|desktop” custom_css_main_element=”height: 300px;” saved_tabs=”all”][/et_pb_fullwidth_header_extended]

Almen voksenuddannelse (AVU)

Almen voksenuddannelse (AVU) giver mulighed for, at man kan dygtiggøre sig i et eller flere fag på grundskoleniveau. Uddannelsen er rettet mod voksne på 25 år og derover. Er man under 25 år, kan man deltage i AVU, hvis visse betingelser er opfyldt. AVU har til formål at styrke voksnes muligheder for videre uddannelse og forudsætninger for aktiv medvirken i et demokratisk samfund.

Undervisningen på AVU er målrettet voksne og svarer til undervisningen på 9. og 10. klasses niveau. Undervisningen er tilrettelagt som enkeltfagsundervisning, og det er muligt at tage et eller flere fag ad gangen. AVU giver adgang til de samme uddannelser som folkeskolens afsluttende prøver.

Læs mere om rammerne for AVU på ministeriets hjemmeside eller spørg på dit lokale VUC.