Årsmøde 2024

Den 18.-19. april byder vi velkommen til VUC årsmøde 2024!

Tilmeldingsfrist den 28. marts!

Der er lagt op til to spændende dage, hvor vi blandt andet skal tale om perspektiver på ungdoms-, voksen- og efteruddannelsesområdet, hvordan vi bevarer og skaber attraktive uddannelser i hele landet og hvilke tabuer, der stadig ikke får nok opmærksomhed i dansk uddannelsespolitik.

På dag 1 kan du møde børne- og undervisningsminister, Mattias Tesfaye (S), seje kursister fra VUC og et panel med gode folk fra blandt andet CEPOS, SMVDanmark og VUC.

Mette Pless, projektleder og Ph. D., Lær for Livet UNG, vil fortælle om udsatte ungdomsliv på landet, og Agi Csonka, programdirektør, VILLUM FONDEN, tager os med på sin rejse og deler ud af sin viden om ikke at gå den lige vej igennem uddannelsessystemet. Alexander von Oettingen, rektor på UC SYD, vil give sit bud på, hvilke tabuer der stadig er i dansk uddannelsespolitik. Noa Redington, journalist, Moderator.dk, fører os sikkert igennem dagen.

På dag 2 (kun for medlemmer) skruer vi ned for farten med langsom ledelse ved Pia Hauge, ledelsesrådgiver og forfatter. Pia vil vise, at man med få gode greb kan få mere tid til fordybelse i hverdagen for at styrke både kvalitet og trivsel for ledere, medarbejdere og kursister.

Vi glæder os til at se dig!

Se det fulde program her

 

 

Dato

18.04.2024 - 19.04.2024

Mere information / tilmelding

Tilmeld dig her

Sted

Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2, 5800 Nyborg
Category