En vidensbaseret udvikling af VUC

VUC Videnscenter arbejder for at igangsætte og understøtte forskning og udvikling af pædagogisk praksis på VUC i samarbejde med forsknings- og udviklingsmiljøer samt de enkelte VUC’er.

Vores aktuelle Temaer

Tema

Partnerskaber for fremtiden

VUC’erne skal opkvalificere arbejdsstyrken til fremtidens arbejdsmarked, sikre gode hf-uddannelser til morgendagens medarbejdere og sørge for, at alle får mulighed for at tage en uddannelse.

Tema

FN’s verdensmål på VUC

Danske HF & VUC arbejder for at verdensmålene bliver en naturlig del af undervisningen, integreres i den daglige institutionsdrift og inddrages i VUC’ernes strategiske udvikling.

Tema

Kursistgrupper og undervisningskultur

VUC’s kursistgrupper er mangfoldige. De kursister, der tager en uddannelse på VUC, er en sammensat gruppe: socialt, aldersmæssigt, økonomisk og kulturelt.

Vores kommende arrangementer

Netværk for Pædagogisk Ledelse – dagsmøde

Vores kursister er en sammensat gruppe – aldersmæssigt, socialt, økonomisk og kulturelt. Deres veje på VUC og i deres videre færd er ligeledes mangfoldig, uddannelses- og beskæftigelsesmæssigt. ...
08 mar
10:00 - 16:00
HF & VUC Fyn, Odense
Kottesgade 6-8, 5000 Odense

Netværk for Uddannelse til sårbare unge

Mange VUC’er sammensætter og tilrettelægger uddannelsesforløb for unge og voksne med særlige behov. Derfor opretter vi nu et netværk for Uddannelse til unge med særlige behov. ...
20 mar
10:00 - 15:30
Aarhus HF & VUC
Dalgas Avenue 2, 8000 Aarhus C
No event found!
Netværk