VUC’s Verdensmål 4.7 i uge 47

VUC Verdensmålsforum følger op på succesen fra sidste år, og afholder Verdensmål 4.7 i uge 47. Vi zoomer ind på verdensmål 4.7, og hvordan vi omsætter de gode intentioner til konkrete handlinger. Fokus vil være på gode eksempler samt viden- og praksisdeling om hvordan vi får verdensmålene ind i alle fag, og i den pædagogiske praksis på skolen.

Konferencen henvender sig særligt til faggruppeledere og medlemmer af kursistråd på medlemsskolerne, og øvrige VUC’er. Interessen og viljen er der, men det kan være svært at omsætte de gode intentioner og mange ord til konkrete handlinger. Hvordan gør vi? Hvordan spiller det vi allerede gør ind i en verdensmålsagenda, og specifikt verdensmål 4.7? Hvad skal forbedres, justeres eller gøres anderledes? Hvordan skaber vi rum for en eksperimenterende og undersøgende tilgang i fagene – og på tværs af fagene? Dette skal vi sammen blive klogere på.

Vi er godt i gang med planlægningen, og vil snarest muligt orientere mere om dagens program, tilmeldingslink m.m. Arrangementet vil foregå på Severin i Middelfart. Sæt allerede nu stort kryds i kalenderen.

 

Dato

24.11.2022

Tidspunkt

All of the day

Sted

Severin Kursuscenter
Skovsvinget 25, 5500 Middelfart