AFLYST: VUC Årsmøde 2020

21. feb 2020

VUC Årsmøde 2020 er aflyst på grund af myndighedernes anbefalinger i relation til corona-virus.

 

Danske HF & VUC afholder VUC Årsmøde 2020 – torsdag den 2. april 2020, kl. 13.30-18.00 på Hotel Nyborg Strand.

Det politiske forståelsespapir mellem regeringen, SF, Radikale Venstre og Enhedslisten sætter en retning for uddannelsespolitikken de kommende år. Vi skal satse på uddannelse, bekæmpe den stigende ulighed, fremme integrationen og styrke vores velfærd lyder det blandt andet.

Ordene er store og rummer meget af det, vi i VUC altid har vægtigt højt. Hvordan kan VUC fortsat bidrage til og blive bedre til at øge den sociale mobilitet gennem uddannelse? Hvorfor er det vigtigt – for den enkelte og for samfundet? Hvilke barrierer møder vi? Hvordan kan der skabes bedre betingelser for at vi sikrer kvalitetsuddannelse til alle – uanset bopæl, social baggrund, alder, etnicitet, køn etc.? Det er spørgsmål som disse, vi vil blive klogere på og diskutere på dette årsmøde.

På årsmødet vil I blandt andet kunne høre to debatter styret af moderator Jakob Fuglsang, uddannelsesredaktør på Politiken.

Først debatten “Hvad ved vi om social mobilitet og uddannelse?” med følgende oplægsholdere:

  • Nanna Højlund (næstformand, Fagbevægelsens Hovedorganisation)
  • Lars Olsen (forfatter og sociolog)
  • Helene Pristed Nielsen (lektor, Aalborg Universitet)

Dernæst politisk debat om “Social mobilitet og uddannelse” med følgende politikere:

  • Astrid Carøe (SF)
  • Jens Joel (S),
  • Henrik Dahl (LA) (tbc)
  • Jens Henrik Thulesen Dahl (DF) (tbc).

Vi slutter dagens program af med en festmiddag med underholdning og uddeling af VUC Uddannelsesprisen 2020. Se hele programmet her.

Hvis du gerne vil deltage, men ikke har modtaget en invitation, så kontakt sekretariatet i Danske HF & VUC på vuc@vuc.dk.

 

Seneste nyheder
HF&VUC NORD vinder årets uddannelsespris

HF&VUC NORD vinder årets uddannelsespris

VUC Uddannelsespris 2024 blev overrakt under årsmødet, og i år var det HF&VUC NORD, der kunne tage prisen med hjem. Stærkt samarbejde mellem undervisere, nærværende aktiviteter på et højaktuelt tema og et stærkt fokus på elevernes læring, tilegnelse af...

Ny formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)

Ny formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)

Den 18. april var der generalforsamling i Danske HF & VUC (Bestyrelserne), hvor der blandt andet skulle vælges ny formand. Det var en særlig generalforsamling, der blev afholdt i Danske HF & VUC (Bestyrelserne) den 18. april 2024 på Hotel Nyborg Strand. Efter...

Bestyrelsen for Danske HF & VUC fortsætter med samme bemanding

Bestyrelsen for Danske HF & VUC fortsætter med samme bemanding

Den 18. april var der generalforsamling i Danske HF & VUC, hvor blandt andet den ene post som næstformand var på valg. Den 18. april 2024 blev der afholdt generalforsamling i Danske HF & VUC på Hotel Nyborg Strand. I år var to pladser i bestyrelsen på valg –...