Bestyrelsen for Danske HF & VUC fortsætter med samme bemanding

7. apr 2022

Den 5. april blev der afholdt generalforsamling i Danske HF & VUC. To af medlemmerne i bestyrelsen var på valg, og begge blev genvalgt.

Lene Yding var på genvalg som næstformand, og blev valgt uden modkandidater. Det samme gjorde Tue Sanderhage, der blev genvalgt som bestyrelsesmedlem. Dermed fortsætter bestyrelsen med samme besætning som før.

Bestyrelsen ser ud som følger:

  • Pernille Brøndum, formand
  • Lene Yding, næstformand
  • Stig Jarbøl, næstformand
  • Anita Lindquist, bestyrelsesmedlem
  • Hanne Normann Michelsen, bestyrelsesmedlem
  • Tue Sanderhage, bestyrelsesmedlem

Inden valget aflagde bestyrelsen årets beretning. Her fremhævede medlemmerne især nogle af de store politiske emner fra det seneste år – blandt andet den uventede aktivitetsnedgang i sektoren og de konsekvenser den kan få for opretholdelsen af flere afdelinger inklusionsdagsordenen, hvor foreningen arbejder for et inklusionstaxameter og reformkommissionens arbejde, som bestyrelsen har fulgt tæt og også leveret indspil til. 2021 blev også året hvor regeringen og dens støttepartier valgte at prioritere de almene voksenuddannelser, så disse har fået et taxameterløft på finansloven for 2022.

Seneste nyheder
Q & A: Mød den nye formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)

Q & A: Mød den nye formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)

Birgit Lise Andersen blev den 18. april valgt til formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne). Hun vil arbejde for endnu bedre uddannelser og mere data i bestyrelsesarbejdet. Hvad ser du frem til i dit virke som formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)? Jeg...

Bedre transport er afgørende for unges uddannelse på landet

Bedre transport er afgørende for unges uddannelse på landet

Der bor færre på landet end i byerne. Men derfor behøver uddannelsestilbuddene ikke at være ringere. Det var et af de budskaber, der blev fremført på VUC Årsmøde 2024. Få busserne tilbage på vejene! Det var en af de vigtigste pointer, da Mette Pless, Ph.d. og...