Danske HF & VUCs Årsmøde går online

15. mar 2021

Der er lagt op til en god debat på Danske HF & VUCs årsmøde i år. På grund af covid-19 er Årsmødet flyttet online, men vi er stadig klar med et spændende program.

Clement Kjersgaard vil stå klar til at styre debatten, der kommer til at tage fat på andengenerationsreformer, og hvordan de kan bidrage til at skabe mere lighed i vores samfund – ikke mindst i uddannelsessystemet. Og hvordan kan VUC og enkeltfagssystemet bidrage til den vigtige opgave, som kommissionen for andengenerationsreformer står over for?

Blandt deltagerne i debatten er medlem af Kommission for 2. generationsreformer Per B. Christensen, samfundsdebattør og direktør for LØFT Khaterah Parwani, stifter af Danmarks videnscenter for Integration Rasmus Brygger, direktør for Vestegnen HF & VUC Tue Sanderhage, liberal debattør Christina Egelund, udlændinge- og integrationsordfører Mads Fuglede (V), formand for landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard, chefanalytiker hos Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Mie Dalskov Pihl, formand for Danske Professionshøjskoler Stefan Hermann, direktør for VUC Storstrøm Martin Hansen Sieben, næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation Nanna Højlund og senior Learning manager hos Danish Crown Lis Korsbjerg.

Årsmødet bliver afholdt den 28. april 2021.

Læs mere om Årsmødet og se hele programmet her.

Seneste nyheder
Q & A: Mød den nye formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)

Q & A: Mød den nye formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)

Birgit Lise Andersen blev den 18. april valgt til formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne). Hun vil arbejde for endnu bedre uddannelser og mere data i bestyrelsesarbejdet. Hvad ser du frem til i dit virke som formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)? Jeg...

Bedre transport er afgørende for unges uddannelse på landet

Bedre transport er afgørende for unges uddannelse på landet

Der bor færre på landet end i byerne. Men derfor behøver uddannelsestilbuddene ikke at være ringere. Det var et af de budskaber, der blev fremført på VUC Årsmøde 2024. Få busserne tilbage på vejene! Det var en af de vigtigste pointer, da Mette Pless, Ph.d. og...