Nye videoer til brug i brobygningsforløb og introduktionskurser

22. apr 2022

I samarbejde med Danske Gymnasier, Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, Danske Landbrugsskoler, Danske Sosu-skoler og Danmarks Private Skoler – skoler og gymnasier har Danske HF & VUC fået udarbejdet en række videoer om de forskellige ungdomsuddannelser.

Videoerne er målrettet brobygning i 8. og 9./10. klasse, og derfor vil videoerne om de forskellige uddannelser også ligge på ug.dk.

Videoerne handler blandt andet om nogle af de uddannelser, der ligger på VUC’erne, blandt andet 2-årigt hf, hf på særlige vilkår og 2-årigt stx.

Udover de overordnede videoer om de tre uddannelser er der også lavet en række videoer, der zoomer nærmere ind på, hvordan det er at gå på VUC. Videoerne handler blandt andet om balancen mellem studieliv og privatliv og valg af fagpakke.

Alle videoerne kan ses her.

Seneste nyheder
Q & A: Mød den nye formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)

Q & A: Mød den nye formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)

Birgit Lise Andersen blev den 18. april valgt til formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne). Hun vil arbejde for endnu bedre uddannelser og mere data i bestyrelsesarbejdet. Hvad ser du frem til i dit virke som formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)? Jeg...

Bedre transport er afgørende for unges uddannelse på landet

Bedre transport er afgørende for unges uddannelse på landet

Der bor færre på landet end i byerne. Men derfor behøver uddannelsestilbuddene ikke at være ringere. Det var et af de budskaber, der blev fremført på VUC Årsmøde 2024. Få busserne tilbage på vejene! Det var en af de vigtigste pointer, da Mette Pless, Ph.d. og...