Nye videoer til brug i brobygningsforløb og introduktionskurser

22. apr 2022

I samarbejde med Danske Gymnasier, Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, Danske Landbrugsskoler, Danske Sosu-skoler og Danmarks Private Skoler – skoler og gymnasier har Danske HF & VUC fået udarbejdet en række videoer om de forskellige ungdomsuddannelser.

Videoerne er målrettet brobygning i 8. og 9./10. klasse, og derfor vil videoerne om de forskellige uddannelser også ligge på ug.dk.

Videoerne handler blandt andet om nogle af de uddannelser, der ligger på VUC’erne, blandt andet 2-årigt hf, hf på særlige vilkår og 2-årigt stx.

Udover de overordnede videoer om de tre uddannelser er der også lavet en række videoer, der zoomer nærmere ind på, hvordan det er at gå på VUC. Videoerne handler blandt andet om balancen mellem studieliv og privatliv og valg af fagpakke.

Alle videoerne kan ses her.

Seneste nyheder
Elevfordelingen er blevet til bureaukrati uden formål

Elevfordelingen er blevet til bureaukrati uden formål

Af Henrik Nevers, formand for Danske Gymnasier, og Pernille Brøndum, formand for Danske HF & VUC I uddannelsesverdenen har vi ventet spændt på, hvordan det er gået med den nye model for elevfordeling til de gymnasiale uddannelser, som nu har været igennem sit...