Nye videoer til brug i brobygningsforløb og introduktionskurser

22. apr 2022

I samarbejde med Danske Gymnasier, Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, Danske Landbrugsskoler, Danske Sosu-skoler og Danmarks Private Skoler – skoler og gymnasier har Danske HF & VUC fået udarbejdet en række videoer om de forskellige ungdomsuddannelser.

Videoerne er målrettet brobygning i 8. og 9./10. klasse, og derfor vil videoerne om de forskellige uddannelser også ligge på ug.dk.

Videoerne handler blandt andet om nogle af de uddannelser, der ligger på VUC’erne, blandt andet 2-årigt hf, hf på særlige vilkår og 2-årigt stx.

Udover de overordnede videoer om de tre uddannelser er der også lavet en række videoer, der zoomer nærmere ind på, hvordan det er at gå på VUC. Videoerne handler blandt andet om balancen mellem studieliv og privatliv og valg af fagpakke.

Alle videoerne kan ses her.

Seneste nyheder
Vi skal indfri verdensmålene i fællesskab

Vi skal indfri verdensmålene i fællesskab

Engagementet var til at føle på, da lærere og kursister var samlet i Middelfart til konferencen VUC Verdensmål 4.7 torsdag i uge 47. Konferencens tema var ”Fra viden til handling”, og i løbet af dagen mødte deltagerne en masse gode bud på, hvordan VUC’erne kan blive...

Vestegnen HF & VUC vinder VUC Uddannelsespris 2022

Vestegnen HF & VUC vinder VUC Uddannelsespris 2022

Årets vinder af VUC’s Uddannelsespris blev Vestegnen HF & VUC. Det er 12. gang, at prisen bliver uddelt. I år havde dommerkomitéen valgt, at der er ikke skulle være noget overordnet tema som tidligere år, men valgte i stedet, at alle typer af projekter kunne...