Vestegnen HF & VUC vinder VUC Uddannelsespris 2022

14. okt 2022

Årets vinder af VUC’s Uddannelsespris blev Vestegnen HF & VUC. Det er 12. gang, at prisen bliver uddelt.

I år havde dommerkomitéen valgt, at der er ikke skulle være noget overordnet tema som tidligere år, men valgte i stedet, at alle typer af projekter kunne indstilles, uanset om det handlede om at skabe højere trivsel i klasserummet eller bedre samarbejde på tværs af lærerteams.

12 indstillinger var med i kapløbet om prisen på 25.000 kroner til deres VUC, men det blev altså Vestegnen HF & VUC, der løb med prisen i år.

Vestegnen HF & VUC vandt med deres AKT-indsats (Adfærd, Kontakt, Trivsel). De har arbejdet aktivt med de lokale jobcentre, ungecentre og kommuner for at hjælpe flere i uddannelse og ikke mindst sikre, at de kommer godt igennem uddannelsesforløbet. Indsatsen har været med til at give kursisterne en ny chance. VUC har arbejdet for at skabe rammer, så kursisterne har kunne bryde mønstre og lykkes. Et af de greb, VUC har benyttet, har været at flytte undervisningen fra skolen ud til det boligområde, hvor kursisterne bor og færde til daglig.

Stort tillykke til Vestegnen HF & VUC med VUC’s Uddannelsespris 2022.

Seneste nyheder
Vi skal indfri verdensmålene i fællesskab

Vi skal indfri verdensmålene i fællesskab

Engagementet var til at føle på, da lærere og kursister var samlet i Middelfart til konferencen VUC Verdensmål 4.7 torsdag i uge 47. Konferencens tema var ”Fra viden til handling”, og i løbet af dagen mødte deltagerne en masse gode bud på, hvordan VUC’erne kan blive...

Rekruttering og inklusion på programmet til VUC’s årsmøde

Rekruttering og inklusion på programmet til VUC’s årsmøde

”Vi skal have fjernet de bespænd, politikerne har skabt, så flere voksne kan tage en uddannelse." Den sætning gik igen, da Danske HF & VUC afholdt årsmøde i Nyborg den 12. oktober. To paneler skulle debattere henholdsvis rekruttering til fremtidens arbejdsmarked...