Vestegnen HF & VUC vinder VUC Uddannelsespris 2022

14. okt 2022

Årets vinder af VUC’s Uddannelsespris blev Vestegnen HF & VUC. Det er 12. gang, at prisen bliver uddelt.

I år havde dommerkomitéen valgt, at der er ikke skulle være noget overordnet tema som tidligere år, men valgte i stedet, at alle typer af projekter kunne indstilles, uanset om det handlede om at skabe højere trivsel i klasserummet eller bedre samarbejde på tværs af lærerteams.

12 indstillinger var med i kapløbet om prisen på 25.000 kroner til deres VUC, men det blev altså Vestegnen HF & VUC, der løb med prisen i år.

Vestegnen HF & VUC vandt med deres AKT-indsats (Adfærd, Kontakt, Trivsel). De har arbejdet aktivt med de lokale jobcentre, ungecentre og kommuner for at hjælpe flere i uddannelse og ikke mindst sikre, at de kommer godt igennem uddannelsesforløbet. Indsatsen har været med til at give kursisterne en ny chance. VUC har arbejdet for at skabe rammer, så kursisterne har kunne bryde mønstre og lykkes. Et af de greb, VUC har benyttet, har været at flytte undervisningen fra skolen ud til det boligområde, hvor kursisterne bor og færde til daglig.

Stort tillykke til Vestegnen HF & VUC med VUC’s Uddannelsespris 2022.

Seneste nyheder
Q & A: Mød den nye formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)

Q & A: Mød den nye formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)

Birgit Lise Andersen blev den 18. april valgt til formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne). Hun vil arbejde for endnu bedre uddannelser og mere data i bestyrelsesarbejdet. Hvad ser du frem til i dit virke som formand for Danske HF & VUC (Bestyrelserne)? Jeg...

Bedre transport er afgørende for unges uddannelse på landet

Bedre transport er afgørende for unges uddannelse på landet

Der bor færre på landet end i byerne. Men derfor behøver uddannelsestilbuddene ikke at være ringere. Det var et af de budskaber, der blev fremført på VUC Årsmøde 2024. Få busserne tilbage på vejene! Det var en af de vigtigste pointer, da Mette Pless, Ph.d. og...